Kombine resmiyet kazandırmak gerektiğinde  kadın – erkek fark etmeden herkesin aklına gelen ilk giyim ürünü olan gömlekler, trendler ne olursa sevilerek giyiliyor. Klasik gömlek modellerinden en popüler trendlere kadar gömlek giymeyi bir sanata dönüştüren ürünleri keşfedin.

Yaka tasarımı, kesim türü ve kol detayları bir gömleği farklı kombinlere uygun hale getirebilir. Günün her anına uygun gömlek modelleri sayesinde eve dönmeden önce bir partiye uğrayabilirsiniz. Sadece birkaç aksesuara ihtiyacınız var o kadar!

Klasik gömlekler, özellikle ofiste ve resmi davetlerde en sık tercih edilen gömlek çeşitlerinden biri. Beyaz bir gömlek, şık bir kravat ve kravat rengiyle uyumlu bir takım elbise sizi iş görüşmelerine önde başlatabilir. Eğer özel bir davete katılacaksanız, örneğin düğün veya partide, renkleri biraz daha cesur tonlarda seçip stilinizi gözler önüne serebilirsiniz. Ceket cebinizdeki mendille gömleğiniz arasında benzerlik veya zıtlıktan doğan bir ahenk oluşturmaya çalışın!

Klasik gömlekler normal ya da fit kesim olabilir. Takım elbisenizin vücudunuza oturması için gömleğinizin de bedeninize uygun olması gerekir. Bu nedenle size çok büyük ya da geniş gelecek gömlekler yerine beden ölçünüze uygun tercihler yapabilirsiniz.

Hakim yaka gömlekler özellikle smart casual stil için şık bir alternatif sayılabilir. Kravat takmayacaksınız ancak gömleğin kendisi o şık havayı verecek. Konforu ve şıklığı bir araya getirmek isteyen herkesin ilk tercihi olan hakim yaka gömlekleri, Peaky Blinders’tan stil ilhamı alarak pantolon askılarıyla tamamlayın.

Keten gömlekler özellikle yaz aylarında ferah, şık ve iyi hissetmenizi sağlayacak. Özellikle iyi hissedeceksiniz çünkü keten, yaz mevsimin yüksek sıcaklıkları için biçilmiş kaftan! Genelde yakaları klasik tasarımdan uzak olan keten gömlekler, keten şort ya da pantolonla birlikte tercih edilebilir.

Kısa kollu gömleklerin seveni olduğu kadar sevmeyeni de var ancak yaz boyunca hayat kurtardığı da bir gerçek. Günlük hayatta kısa kollu gömleklere karşı önyargınız varsa yaz mevsimi geldiğinde, tropik desenli kısa kollu bir gömleği alışveriş listenize ekleyin, plajda farklı bir stil yaratmak için ya da yaz tatilinizin her anında kısa kollu, tropik desenli bir gömleğe ihtiyaç duyacaksınız.

Kareli gömleklerin geniş bir hayran kitlesi olduğunu bilmeyen yok. Öyle ki genç yaşlı fark etmeksizin kareli gömleği herkes giyiyor. Kimileri için konforlu ve casual stilin olmazsa olmazı, kimileri için de grunge stilin yıldız parçası. Ne olursa olsun kareli gömlek tek başına ya da bir tişörtün üstüne hatta bir kazağın altına bile çok yakışıyor.